De eisen voor het gebruik van kunstharsgebonden vloeren hebben een gemeenschappelijke overeenkomst t.a.v. de haccp-eisen, de arbo veiligheid en o.a. goed reflecterende vloeren in deze sectoren. Een vloersysteem voor bijvoorbeeld een brandweer-remise dient zowel een chemische-, als een mechanische belastingen te kunnen weerstaan, maar dient ook veilig te blijven onder invloed van deze water/chemische belastingen. Bij gebruik van reflecterende belijning (Glow-in-the-darks) en voldoende stroefheid van de ondergrond kan bij calamiteiten het uitrukken van brandweerlieden veilig worden uitgevoerd. Door een beproefde weerstandscoefficient (FSC-2000 methode naar R-waarde) kunnen we de juiste stroefheid van de vloerafwerking met de opdrachtgever vooraf bepalen. Het gebruik van kleuren, motieven en symbolen gegroten de funtionaliteit en de estyetische uitstraling. Met gespeciliseerde adviseurs helpen we u de juiste keuze te maken.

Toepassingsgebieden

Productiebedrijven voor medicijnen, laboratoria, gezondheidscentra, ambulance-, en brandweer remises, gevangenissen, penitentiaire inrichtingen, arrestantencomplexen, en trainings-, en opleidingscentra, ziekenhuizen, woonzorgcentra (WoZoCo), verzorgingshuizen, dierenpraktijken-, klinieken, paramedische en fysiotherapeutische praktijken, sociale werkplaatsen en apotheken. In deze branches zijn verschillende referenties gerealiseerd.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Referenties

Koepelgevangenis, arrestantencomplex KLM, en trainingcentra, ’t Roessingh, Agis zorgverzekeraars, Jarabee, politiebureaus, Medisch Spectrum Twente, SMT/ZGT, Meander, Ariens Zorgpalet, Carint, Pharmaline, LelyPharma, PharmaWise, Fysioteam, brandweerkazernes, Hameland Groep, OCON, Mana, Holland Pharma, Zorgvilla, Monsanto, Givaudan, Ambiq, ’t Bouwhuis, Sollas, Eekenhof, wijkcentra en Multi Funcionele Centra’s (MFC), Savalle, Rentry DetentieCentrum en vele anderen.