Maatwerk bij elke parkeergaragevloer

Parkeergarages zijn bouwkundig vaak zeer complexe projecten, waarbij elke situatie een passend vloeradvies vereist . Zo kan het zijn dat de keldervloer in een dampopen vloersysteem voor de juiste productkeuze zal zorgen, maar kan het parkeerdak door de thermische schommelingen beter met een scheur-overbruggend vloersysteem worden uitgevoerd. Kenmerkend zijn de vele eisen en regelgevingen die hierbij juist moeten worden gehanteerd. BE vloer en visie heeft door de verschillende productfabrikaten antwoord voor elke situatie voor de juiste vloer-, wand en markering. een van onze refernties is uitgeroepen tot mooiste parkeergarage van Nederland.

Toepassingsgebieden

Parkeergarages of kelder, terreinen, parkeerdekken, fietsengarages-, garages van VVE’s, hellingbanen, in-en uitritten, carrousels etc.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Referenties

Trocotage, LOC, ZLTO, Irenepromenade, Rabobank, ’t Hagen, Parkeerunits, Gemeentelijke garages Denekamp en Dalfsen, Politieparkeergarages Arnhem en Harderwijk, particiere parkeergarage VVE, LinQ, De Vier Gravinnen, Parkeerkelder OBS, van Heekgarage, ROC van Twente, Centrumplan E. etc.

Levensduur

Garagevloeren worden voortdurend blootgesteld aan extreme omstandigheden en een thermische, chemische en mechanische belastingen. Als het niet de weersomstandigheden zijn bij niet-overdekte garagevloeren dan zijn het wel de korte draaibewegingen van autobanden, de weekmakers in banden, olieen, zuren, strooizouten brandstoffen en uitlaatgassen. De vloercoating van een garagevloer dient hier bestand tegen te zijn. Door een langdurige bewezen kwaliteit, voldoen onze vloersystemen aan de hoogste levensduur.

Schriftelijk en verzekerd vloeradvies!

Leverbaar in dampopen antislip LSC-vloersysteem of de meer conventionele solvent-free epoxy vloercoatingen voor economische vloersystemen. Of de dikkere vloersystemen met instrooilaag en vochtscherm in een OS8 uitvoering of met een scheuroverbruggend membraan met het TepMultiTop vloersysteem. Bestand tegen; schuivende, rollende en chemische belastingen, zoals dooizouten, olien en brandstoffen en uitlaatgassen, weekmakerbestendig, diverse antislip klasses van R10 t/m R13, in veel kleuren en diverse slijtvastheden van Mohs 7 tot Mohs 9.

Het aanbrengen van markeringen op uw garagevloer

Wist u dat wij naast het coaten van de garagevloeren ook het aanbrengen van de benodigde belijningen kunnen verzorgen? Deze combinatie kan voor u niet alleen extra voordelig zijn maar scheelt ook in tijd. Neemt u contact met ons op voor de mogelijkheden!

Ondergronden

De coating voor garagevloeren bestaat uit een twee componenten epoxy die professioneel wordt aangebracht op nagenoeg elk gewenste ondergrond. Ook zeer ruwe, beschadigde, vervuilde en natte ondervloeren kunnen worden gerenoveerd en hebben een nieuwe strakke aanblik, waar u weer tientallen jaren mee verder kunt.