Tijd is in de horeca een belangrijke factor. Exploitatieverlies wil men graag voorkomen en dus is een snelle, efficiente aanpak van de vloer bij verbouwing al snel vereisd. En natuurlijk moet de duurzaamheid voldoen aan de gestelde wensen en eisen ten aanzien van hygiene (HACCP), good-house-keeping, stroefheid (R-waardes) en bijv. de chemische belastbaarheid. BE Vloer en Visie heeft een heel breed scala van probleemoplossers met vloersystemen of ervaringen die er voor zorgen dat u zowel in een nieuwbouw als een verbouwings-project van bijvoorbeeld de (bedrijfs)keuken, u uiteindelijk met geringe overlast weer operationeel kunt zijn.

Enkele productvoordelen zijn; gemakkelijk reinigbaar, voldoet aan HACCP eisen, hol-of hoekplint leverbaar, goede water/chemicalien bestandheid, krasvast, porien/vloeistofdicht, geringe vloerhoogte, veilig door anti-slip, decoratief, naadloos, duurzaam, slijt-, stootvast, geen (kit)voegen, economische, en in veel kleuren/patronen leverbaar.

Toepassingsgebieden

Grootkeukens, podia, restaurants, hygienesluisen, koelcellen, spoel-, en wasruimtes, cateringcentra, technische-, en productieruimtes, oefen- en trainingsruimtes, spel-en sportlokalen, toilet-, kleed-, douche-, en mindervalide ruimtes, foyers, entree’s en garderobes etc.

Neem contact op voor een vrijblijvende offerte

Referenties

ForFarmers, Discotheek Revalition, Concordia, Fitnesscentra, LelyPharma, van der Poel Desserts, Bruggerbosch, Thales, SamSam eetcafe, ROC van Twente, Brasserien, NH-Hotels, Party en bowlingcentre, Paddy’s , PLUS retail, Heeren van Staal, Villa van Heek, Sportpark Marienhoeve, Schiphol Catering, Ter Brugge Verscentrum, Methoeve, Sporthal Steenderen, Hulsbeek, Cura di Carozza, Brasserie de Sprengenhorst, Trinity, RS verhuur etc.