Dat kunstharsvloeren in veel gevallen hele gunstige veiligheidsverhogende eigenschappen bezitten is alom bekend. De industriële bedrijfsruimtes kunnen worden afgewerkt met een vooraf bepaalde stroefheid (volgens de FSC-2000 methode / naar R-waarde). Door deze weerstand coefficient kan met verschillend schoeisel de stroefheid worden bepaald. Zekerheid voor alles dus! De geadviseerde instrooi materialen kunnen variëren van zeer slijtvast mandurax-korrels voor een hellingbaan van een parkeergarage tot een klein PE- korreltje voor een atrium van een schoolgebouw. Door de afgesloten en dichte structuur ontstaat toch een gesloten oppervlak, waardoor reiniging vaak met schrobzuigmachines effectief kunnen plaatsvinden. BE Vloer en Visie informeert u ook over de juiste onderhoudsmethodes en reinigingsproducten die verschillen per sector.

Belangrijkste voordelen.

  • Naadloze troffelvloer met holplinten en stootranden mogelijk, afschotlagen van kleine tot grote laagdiktes te realiseren,
  • hoog bindmiddel, voor zwaar mechanische belastbaarheid, tevens goede chemische belastbaarheid, HACCP-goedgekeurd,
  • min. 5 mm laagdikte, veiligheidsverhogend voor natte en droge omstandigheden,
  • ideaal bij renovatievloeren, als reparatiemortels en afschotvloeren,
  • Poriëndicht, hygienisch en vloeistofdicht.

Toepassingen.

Laad- en losperrons, parkeergarage’s (groot)keukens, zuivelindustrie, sanitaire ruimtes, spoelkeukens, melkstallen, suikerwarenfabrieken, bakkerijen, was-, werk-, en afspuitplaatsen, vlees-, en visindustrie, koel-, en vriescellen, cateringcentra’s, (metaal) industrie, etc.

Vraag een offerte op